3F Examentraining kinderopvang 2017-11-27T09:16:59+00:00

3F Examentraining kinderopvang:

 

Goed voorbereid op de erkende Luistertoets

3F Examentraining kinderopvang Luisteren

Naast de toetsing voor IKK (spreken, gesprekken voeren, en luisteren) biedt Lexicon ook de korte 3F examentraining kinderopvang aan. In 2 dagdelen van 2.5 uur, met een tussenperiode van een week, leren uw medewerkers zich goed voor te bereiden op het erkende examen luisteren op 3F niveau met de TOA van Bureau ICE. Dit is een digitale vorm van examinering.

Door middel van theorie en veel oefeningen maken zij zich snel de kennis eigen en doen ze zelfvertrouwen op voor dit examen.

Onze aanpak

Wij verzorgen bij u op kantoor de examentraining. In 2 dagdelen van 2.5 uur brengen wij uw medewerkers snel de benodigde kennis bij. Deze training komt het best tot zijn recht bij groepen van maximaal 10 personen.

3F examentraining kinderopvang

Het is misschien alweer even geleden dat uw medewerkers een Nederlandse toets hebben gemaakt. Op scholen wordt er daarnaast vaak niet voldoende geoefend. Dat gaat bij deze examentraining anders. We nemen veel tijd om het luisteren goed onder de knie te krijgen. We bouwen oefenmomenten in waar we samen analyseren hoe we de vraag kunnen beantwoorden. Deze werkwijze vergroot het zelfvertrouwen.

In de 3F Examentraining kinderopvang nemen we de tijd om precies na te gaan wat de medewerkers echt moeten weten en hoe de vragen in elkaar zitten. Ze zullen merken dat ze daardoor met een geruster gevoel aan de toets beginnen. Daardoor boeken ze betere resultaten!

We besteden (onder andere) aandacht aan:

  • Hoofd- en bijzaken
  • Signaalwoorden
  • Het onderscheiden van meningen en feiten
  • Stellingen, standpunten en argumenten
  • Tekstsoorten
  • Luisterstrategie
  • Inclusief 1 toets per persoon

Maar vooral: oefenen!

Een offerte aanvragen of meer informatie? ? Bel 023-5310830 of vul ons contactformulier in.

Lexicon Trainingen: de snelste weg naar 3F!

Meer informatie