Blended Learning

Blended Learning is dé oplossing voor uw personeel, uw collega of voor u als werknemer. Op diverse manieren worden de verschillende taaltrainingen gegeven, waardoor het volgen van een taalcursus leuker en sneller gaat. Blended Learning is de ideale mix van klassikaal les, online leren en online begeleiding.

Wat is Blended Learning?

Blended Learning is een samenvoeging van drie leermogelijkheden. Het is een uitgekiende mix van klassikale lessen gecombineerd met online begeleiding. Met Blended Learning kruisen de digitale wereld en de dagelijkse praktijk elkaar. Daarnaast is het een leermogelijkheid waarin diverse grotere groepen tegelijk les kunnen volgen, zonder dat de groepsleden op dezelfde locatie aanwezig hoeven te zijn. Naast deze voordelen is Blended Learning een methode die volledig voldoet aan uw eisen. Deze trajecten verzorgen we  op maat.

Waarom Blended Learning?

Simpel gezegd vereenvoudigt Blended Learning het leerproces, waardoor u of uw werknemer beter en sneller het doel bereikt. Bij Lexicon betekent dat er kwalitatieve taalcursussen worden gegeven met een optimale begeleiding. Doordat er gedeeltelijk online of op afstand wordt les gegeven, maakt u tijdwinst. Waarom Blended Learning?

 • U wilt meer rendement in minder tijd.
  Blended Learning bespaart u tijd en kosten. De training via internet is helemaal afgestemd op de specifieke leerbehoeftes van de deelnemer. Tijdens een gezamenlijke training op locatie is er daarnaast alle ruimte om te oefenen met praktijksituaties.
 • U kiest voor een nieuwe en leuke manier van leren.
  De combinatie van online leren en het in de praktijk brengen van de geleerde stof zorgt ervoor dat de deelnemers de lesstof beter opnemen. En – niet onbelangrijk! – dat zij plezier in de training hebben.
 • U wilt dat uw mensen niet te lang van de werkplek zijn.
 • U wilt maatwerk.
 • De resultaten en de voortgang van de deelnemer zijn meetbaar.

Elearning

E-learning is een belangrijke schakel in het nieuwe leren, Blended Learning. Naast de klassikale sessies zijn E-learning en E-coaching een belangrijk aspect van het proces.

 • E-coaching
  Bij E-coaching wordt de deelnemer op afstand begeleid via de online mogelijkheden. Denk hierbij aan Skype, Microsoft Teams en Google Hangout. Tijdens deze online meetings is er de kans om stof extra door te nemen, vragen te stellen aan de begeleider en zich extra goed voor te bereiden op de praktijk.
 • E-learning
  Als aanvulling op de face to face sessies biedt Lexicon maatwerk E-learning modules, afgestemd op uw situatie waar u bijvoorbeeld grammatica, luistervaardigheid en woordenschat traint. U heeft tijd om de opgedane lesstof zelf nog door te nemen.

Benieuwd wat dit voor u, uw collega of werknemer kan betekenen? Klik op de knop en vraag vrijblijvend informatie aan.