Perfect zakelijk Engels in een technische functie

Cursus Technisch Engels

Deze functiegerichte Cursus Technisch Engels is gericht op professionals. Engels is de meest gebruikte taal in het bedrijfsleven. Bent u actief bij een technisch bedrijf of in een technische functie en wilt u leren hoe uw schrijfvaardigheid en/of spreekvaardigheid kunt verbeteren? Onze trainers helpen u graag bij het verbeteren van uw technisch Engels, zodat de teksten die u schrijft en de mondelinge uitleg die u geeft, maar voor één uitleg vatbaar zijn.

Na deze training kunt u met zelfvertrouwen uw Engelstalige klanten en collega’s te woord staan. De training is praktisch en direct toepasbaar.

Uw trainer is een (near) native speaker.

Om succesvol aan deze training deel te nemen beschikt u over kennis van de taal op MBO-niveau (Europees niveau B1).

Doelgroep

Bent u werkzaam in een technische omgeving of in de ICT? En wilt u uw kennis graag op internationaal niveau kunnen inzetten? Dan is de training Technisch Engels een goede aanvulling op uw kennis van de Engelse taal.

Trainingsinhoud

De training is gericht op situaties op de werkplek. Zo bent u er zeker van dat de training optimaal aansluit op uw wensen. Functionele grammatica en commerciële woordenschat zijn een belangrijks onderdeel van de training.

De volgende onderdelen kunnen aan de orde komen:

  • technische instructies, artikelen en manuals
  • uitleg geven over apparatuur en testresultaten
  • een technisch georiënteerd telefoongesprek voeren;
  • brieven, e-mail, berichten en rapportages
  • technische woordenschat: industriële processen, veiligheidsaspecten, storingen,
  • meetinstrumenten, procesbeschrijvingen