E-learning Telefoneren in het Engels

Op interactieve wijze aan de slag met Engelse telefoongesprekken?

In de e-learning Telefoneren in het Engels leert u op interactieve wijze hoe u een zakelijk inkomend en uitgaand telefoongesprek houdt.

U gaat direct aan de slag met inkomende telefoongesprekken, verbeteren van uw woordenschat en het in praktijk brengen van praktische voorbeeldzinnen. Heeft moeite om Engelse zakenrelaties goed te verstaan en te begrijpen? Wilt u met meer vertrouwen en zekerheid telefoneren? Volg dan deze interactieve e-learning of schrijf u in voor de online workshop Telefoneren in het Engels.

E-learning pakket Zakelijk Engels

De e-learning English Business Meetings is onderdeel van het e-learning pakket Zakelijk Engels, dat bestaat uit English Business Meetings, E-mailing in English en Telephoning in English. U kunt voor 1, 2 of 3 verschillende e-learning modules kiezen, alle combinaties zijn mogelijk.

Wilt u meer informatie over de inhoud van het pakket en welke voordelen dit met zich meebrengt? Mail taal@lexicon.nl of bel 023-5310830.

Inhouse of online training Zakelijk Engels

De onderwerpen Business Meetings, Emailing en Telephoning staan ook centraal tijdens de inhouse of online trainingen Zakelijk Engels. Tijdens de trainingen is ruimte voor eigen inbreng zodat u uw eigen voorbeelden kunt bespreken.

Meer weten over de mogelijkheden van een inhouse of online training Zakelijk Engels, al dan niet in combinatie met een e-learning? Mail taal@lexicon.nl of bel 023-5310830.

Ook interessant

Online sessie via Teams

Resultaat

Opbrengst e-learning