Met meer zelfvertrouwen een business meeting in het Engels volgen?

E-learning Engels

Vindt u het lastig om deel te nemen aan Zakelijk Engelse meetings? In deze e-learning leert u over verschillende situaties die zich tijdens een vergadering kunnen voordoen en hoe u daar in professioneel Engels op kunt reageren.

Belangrijke fasen van een vergadering zoals onderhandelen, punten afsluiten en om verduidelijking vragen komen in deze e-learning aan bod. Ook krijgt u de kans om de zinnen tijdens de interactieve video’s te oefenen.

Vrijblijvende info

Na het volgen van deze e-learning neemt u met zelfvertrouwen deel aan Engelse business meetings! De e-learning is praktisch en direct toepasbaar.

In deze e-learning komt onder meer aan bod:

  • welke zinnen u kunt gebruiken tijdens een zakelijke bijeenkomst
  • hoe u de zinnen correct uitspreekt
  • veelgebruikte termen tijdens zakelijke bijeenkomsten
  • veelgebruikte uitdrukkingen tijdens zakelijke bijeenkomsten
  • welke zinnen nuttig kunnen zijn bij een online zakenbespreking

E-learning pakket Zakelijk Engels

De e-learning English Business Meetings is onderdeel van het e-learning pakket Zakelijk Engels, dat bestaat uit English Business Meetings, E-mailing in English en Telephoning in English. U kunt voor 1, 2 of 3 verschillende e-learning modules kiezen, alle combinaties zijn mogelijk.

Inhouse of online training Zakelijk Engels

De onderwerpen Business Meetings, Emailing en Telephoning staan ook centraal tijdens de inhouse of online trainingen Zakelijk Engels. Tijdens de trainingen is ruimte voor eigen inbreng zodat u uw eigen voorbeelden kunt bespreken.