Engels voor HR Professionals 2017-08-24T12:23:35+00:00

Engels voor HR Professionals

Spreek Engels met meer zelfvertrouwen!

Werkt u als HR professional bij een internationaal bedrijf? Communiceert u regelmatig in het Engels met expats, internationale medewerkers en collega’s? Na afloop van de training Engels voor HR Professionals spreekt en schrijft u zelfverzekerd Engels en is uw actieve woordenschat op het gebied van Human Resource Management uitgebreid.

Doelgroep

De training Engels voor HR Professionals is bedoeld voor medewerkers en/of managers van de afdeling HRM die in een internationale omgeving werken.

Na deze training kunt u met zelfvertrouwen uw Engelstalige klanten en collega’s te woord staan. De training is praktisch en direct toepasbaar.

Uw trainer is een (near) native speaker.

Om succesvol aan deze training deel te nemen beschikt u over kennis van de taal op MBO-niveau (Europees niveau B1).

Engels voor HR Professionals

Trainingsinhoud

De training is gericht op situaties op de werkplek. Zo bent u er zeker van dat de training optimaal aansluit op uw wensen. Functionele grammatica en commerciële woordenschat zijn een belangrijks onderdeel van de training.

De volgende onderdelen kunnen aan de orde komen:
  • Functieomschrijvingen en vacatures
  • Sollicitatiegesprekken en In dienst nemen
  • Functionering en beoordeling, ontslagzaken
  • HR-Vocabulaire: vakinhoudelijke woordenschat
  • Schrijven inclusief spelling en interpunctie
  • Arbeidsrecht en expats.

Onze aanpak

Onze trainingen worden gekenmerkt door uw eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van uw training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat uw taalniveau is.

Wij werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor interactieve opdrachten en feedback.

Incompany of een-op-een lessen

De training bieden we zowel in groepsverband als een-op-een aan. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die uzelf bepaalt. Maximale flexibiliteit.

Maatwerk

De inhoud van uw training Engels voor HR Professionals wordt ‘op maat’ ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Uw organisatie is uniek. Onze trainingen ook. Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie