Financieel

Ook in de financiële sector is goede kennis van talen belangrijk. In de administratieve functies werken regelmatig anderstalige medewerkers. Voor die groep is Nederlands vaak een probleem. Dit belemmert het schrijven van rapporten, mails en verslagen. Maar ook de onderlinge communicatie werkt niet optimaal. Daarnaast zijn er in de financiële dienstverlening veel internationale contacten. Daarbij is kennis van Engels, Duits of Frans natuurlijk onmisbaar om goed zaken te doen. Met onze taaltrainingen zorg je ervoor dat alle communicatie duidelijk verloopt.

Vooraf doen we een intake

We vragen de deelnemers en de leidinggevende waar ze tegenaan lopen. Dat geeft inzicht in de problemen in de communicatie.

Altijd maatwerk

Met die kennis stelt de trainer een maatwerkprogramma op. Dit programma sluit optimaal aan bij het niveau van de deelnemers en uw vraag.

Snel starten met de training

Bij ons kunt u op ieder moment starten. Ook grote groepen kunnen we op korte termijn trainen. We trainen op elke gewenste locatie in Nederland.

Voordat de training van start gaat, houden we een intake. Hierin stellen we de startniveaus, wensen en doelen van uw werknemer(s) vast. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de inhoud en opbouw van de training. In overleg met u bepalen wij vervolgens de duur, de planning en de meest geschikte locatie voor de taaltraining.

Hiernaast ziet u een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Lexicon werkt in de onderstaande gebieden

Lexicon werkgebied