Incompany taaltrajecten

Wil je succesvoller samenwerken met collega’s of prettiger zakendoen met relaties? Dan is het niet alleen belangrijk dat je dezelfde taal spreekt, maar ook dat je op de hoogte bent van elkaars cultuur. En dat zijn nou precies de elementen die Lexicon in iedere training of workshop toepast.

Bij ons leer je dus niet alleen je woordenschat vergroten maar ook hoe een bepaalde taal in een zakelijke context werkt. Op welke wijze verloopt bijvoorbeeld feedback in het Duits? Of, hoe geef je je mening in het Engels zonder de ander te beledigen? Maar ook; hoe gaan werkprocessen beter lopen wanneer we op de werkvloer allemaal Nederlands spreken?

Juiste tools

Medewerkers die één van onze workshops of trainingen volgen, krijgen daarvoor de juiste tools aangereikt. Waarna ze succesvoller kunnen schakelen tussen verschillende talen en culturen. Hierdoor kunnen ze binnen organisaties, ook als deze internationaal georiënteerd zijn, veel beter communiceren met collega’s en relaties.

Blended learning

Ons trainingsaanbod is altijd toegespitst op de organisatie en dus ‘blended’:

  • Modules die je, samen met onze trainers, op maat kunt samenstellen. Daarmee kun je inspelen op iedere vraag vanuit je organisatie.
  • Uitgaan van praktijksituaties en cases van de deelnemers.
  • Trainingen kunnen afwisselend ‘in house’ of op afstand plaatsvinden.
  • Trainingen Zakelijk Engels, Duits, Nederlands ‘on the job’ kunnen zowel online, offline of in een combinatie daarvan worden gegeven.

Al onze programma’s zijn maximaal aangepast aan de doelstellingen van jouw organisatie en de persoonlijke leerpunten van de deelnemer.

Voor iedereen

Van productiemedewerkers die op de hoogte moeten zijn van veiligheidsregels in het Nederlands tot aan directieleden die in het Engels of Duits moeten presenteren of vergaderen. Lexicon taaltrainingen zijn er voor iedereen!

Lexicon

Leuk om kennis te maken

Resultaat

Opbrengst training