Incompany Taaltrainingen | Lexicon trainingen 2017-06-21T14:43:56+00:00

Incompany Taaltrainingen op maat

U spreekt goed uw vreemde taal. Maar is het goed genoeg? Lexicon verzorgd sinds 1994 incompany taaltrainingen op maat. Voor alle talen en functiegericht!

Voor wie zijn de incompany taaltrainingen geschikt?

  • U moet een jaarverslag of rapportage schrijven in het Engels.
  • U moet snel beter Frans leren spreken om met uw klanten te kunnen communiceren
  • U heeft regelmatig beurzen in Italie
  • Uw medewerkers krijgen veel Duitse klanten aan de telefoon.
  • Als technisch engineer wilt u Poolse handleidingen kunnen lezen en schrijven.
  • U staat voor een grote groep mensen, hoe goed spreekt u uw talen?

Voor elke taal heeft Lexicon Trainingen de juiste, ervaren en professionele trainer!

Incompany Taaltrainingen op maat

Bij Lexicon bieden we u taaltrainingen op maat. Onze maatwerktrainingen spelen in op werksituaties waar u dagelijks mee te maken heeft. Op deze manier volgt u een taaltraining waarbij u alleen leert wat u écht nodig heeft. Uw trainer spreekt het vakjargon binnen uw branche, kent de cultuur en is een native speaker. Wist u dat een maatwerktraining voordeliger is dan een aantal mensen naar een open training sturen?

Incompany Taaltrainingen

Wij bieden u maximale flexibiliteit

Wij trainen door het hele land, individuele deelnemers of grote groepen. U kiest zelf wat u het prettigst vindt: overdag of ’s avonds, incompany, op een externe locatie of bij ons hoofdkantoor in Haarlem. De taaltrainingen zijn face ­to ­face, maar ook ‘blended’. Dat wil zeggen samen met e-­learning modules. Vooral geschikt als u in korte tijd meer dan 30 mensen in het Engels wilt laten trainen.

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie