Individuele taaltraining? Lexicon Trainingen! 2017-03-30T09:53:44+00:00

Individuele Taaltraining

Voor professionals die in een korte tijd een taal willen leren of verbeteren, biedt Lexicon Trainingen een individuele taaltraining zakelijk Nederlands, Engels, Frans, Duits, Dutch (for expats), en andere talen. Wij maken deze training passend voor uw (toekomstige) functie!

Waarom een individuele taaltraining bij Lexicon?

Deze individuele taaltrainingen kunnen incompany of op onze locatie in Haarlem worden georganiseerd op tijden die u passen.

We kunnen de volgende varianten verzorgen:

Flexibele taaltraining: 2 1/2 tot drie uur per week op de door u gewenste tijden en dagen (ook avond of zaterdag).
Semi-intensieve taaltrainingen: 2 volledige dagen training verspreid over een aantal weken.
Intensieve taaltrainingen: 3 tot 4 dagen verspreid over een aantal weken training.

Persoonlijk en op maat! Naast de taal komt ook zaken doen met het betreffende land aan de orde. Wat zijn cruciale zaken die net dat verschil kunnen maken? ‘Begrijpt’ u uw gesprekspartner wel en vice versa? Wat is belangrijk in contact met Duitsers? Engelsen? Fransen?

individuele taaltraining

Onze werkwijze is als vanouds. In het voortraject analyseren we uw niveau en taalvraag. Daarna stelt de trainer een programma op dat optimaal aansluit bij uw (toekomstige) functie. Er wordt ook aandacht besteed aan de cultuur zoals omgang, gebruiken e.d.

Schools? Dat is het zeker niet! De trainingen worden gegeven volgens een bewezen methode. Uw individuele sessies met een trainer worden afgewisseld met praktijkgerichte en speciaal voor u geselecteerde opdrachten, uitspraak- en luisteroefeningen en desgewenst outdoor teaching.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig moeten communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld met klanten en/of relaties of in de samenwerking met collega’s op de werkvloer. Tijdens de training is de gekozen taal de voertaal voor zover het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

Desgewenst regelen we voor u of uw medewerkers een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locatie.

Snel een prijsopgave of offerte? Klik hieronder op “meer informatie” of bel 023-5310830.

Meer informatie