Intensieve taaltraining? Lexicon Trainingen! 2017-03-30T09:56:04+00:00

Intensieve Taaltraining

Voor iedereen, particulieren, werknemers en managers die in een korte tijd een taal willen leren, biedt Lexicon Trainingen een Intensieve taaltraining zakelijk Nederlands, Engels, Frans, Duits en Dutch (for expats), en andere talen.

Intensieve taaltraining

Deze Intensieve taaltraining kan incompany, vlakbij uw werkplek of op onze locatie in Haarlem worden georganiseerd op tijden die goed binnen uw werkweek passen. Vier tot zes uur per dag, inclusief een lunch waarbij de conversatie in de doeltaal plaatsvindt. 100% individuele contacturen, geen uren achter een computer. Persoonlijk en op maat! Naast de taal komt ook zaken doen met het betreffende land aan de orde. Wat zijn cruciale zaken die net dat verschil kunnen maken? ‘Begrijpt’ u uw gesprekspartner wel en vice versa?

Intensieve Taaltraining

Onze werkwijze is als vanouds. In het voortraject analyseren we uw niveau en taalvraag. Daarna stelt de trainer een programma op dat optimaal aansluit bij uw (toekomstige) functie. Tijdens de intensieve week staan uw functie en taalcontacten centraal.

Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining (inclusief herhaling en voorbereiding) kunnen vrijmaken.

Schools? Dat is het zeker niet! De trainingen worden gegeven volgens een bewezen methode. Uw individuele sessies met een trainer worden afgewisseld met praktijkgerichte en speciaal voor u geselecteerde opdrachten, uitspraak- en luisteroefeningen en desgewenst outdoor teaching.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig moeten communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld met klanten en/of relaties of in de samenwerking met collega’s op de werkvloer. Tijdens de training is de gekozen taal de voertaal voor zover het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

Desgewenst regelen we voor u of uw medewerkers een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locatie.

Meer informatie