Lexicon Trainingen komt met iets nieuws: een Taalapp om anderstaligen kennis te laten maken met de Nederlandse grammatica. Op deze manier is het voor alle deelnemers over de wereld mogelijk om zowel onderweg als thuis de taal onder de knie te krijgen. Op de computer, smartphone of op een tablet.

Een Nederlandse taalcursus volgen is één ding, maar de taal vervolgens ‘onderhouden’ is een ander verhaal. Niet iedereen heeft iemand om bijvoorbeeld thuis mee te oefenen. De innovatieve Taalapp die Lexicon introduceert, biedt iedereen de mogelijkheid om het geleerde in de praktijk te brengen.

Spelenderwijs en effectief

Met LexicOnline biedt Lexicon anderstaligen de mogelijkheid om spelenderwijs en op een effectieve manier de Nederlandse taal te leren. Het niveau van de oefeningen is naar wens in te stellen voor beginners tot gevorderden en de deelnemer krijgt oefeningen voorgeschoteld die in de praktijk ook voor kunnen komen. De vragen worden in wisselende vorm gesteld. Er zijn multiple choice vragen, open vragen en sleepvragen. Na het maken van de oefeningen zijn de resultaten direct zichtbaar en deze zijn ook meetbaar.

Bijkomend voordeel voor bedrijven is dat de omgeving volledig te personaliseren is. De app past op deze manier geheel bij de huisstijl van uw bedrijf.

Om aan de slag te kunnen met de Nederlandse oefeningen moet er worden ingelogd in de Taalapp met een eigen account. Zodra de eerste oefening is afgerond houdt de app automatisch bij wat er is gedaan en wat nog niet.

Waarom LexicOnline?

Nog even alle feiten op een rijtje:

– Spelenderwijs en effectief NT2 leren
– Altijd en overal oefeningen kunnen doen (telefoon, tablet, computer)
– Drie niveaus: beginner, gemiddeld en gevorderd
– Resultaten van deelnemers zijn meetbaar en inzichtelijk voor de deelnemers, trainers en de opdrachtgever
– De look & feel van de app kan worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf.

Doe de gratis demo

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer informatie of ga direct naar de gratis demo en probeer het zelf. Succes!

Naamloos