Nederlands voor anderstaligen (NT2) 2017-07-24T16:41:01+00:00

Nederlands voor anderstaligen (NT2)

Heeft u te maken met verschillende culturen op de werkvloer? Zijn er in uw team nog werknemers die de Nederlandse taal niet goed beheersen? Voor uw bedrijfscultuur is het belangrijk dat alle medewerkers vol zelfvertrouwen de Nederlandse taal spreken, schrijven en op de hoogte zijn van cultuurverschillen en gewoontes. Speciaal voor deze groep mensen heeft Lexicon meerdere taaltrainingen Nederlands voor anderstaligen ontwikkeld. Ook maatwerk is mogelijk.

Leer met meer zelfvertrouwen communiceren! Praktijk gerichte training voor zowel beginners, gemiddeld als gevorderden (vanaf A2 tot en met C1)

Nederlands voor Anderstaligen

Nederlands voor anderstaligen in een groep of individueel?

De incompany trainingen van Lexicon worden zowel in groepsverband als individueel verzorgd. Heeft u specifieke wensen of leerdoelen voor uw team of organisatie? Onze maatwerktraining Nederlands voor anderstaligen wordt samengesteld door onze trainers en afgestemd op uw organisatie en werknemers. Zo leert uw team heel gericht Nederlands met uw eigen praktijkcases.

Aan het begin van de taaltraining Nederlands worden uw persoonlijke doelen vastgelegd door een taaltrainer en toegespitst op uw mogelijkheden, niveau en op de context. Hierdoor is het traject volledig afgestemd op uw vakgebied, interesses en werkomgeving. We bieden deze training aan vanaf A2 tot C1 niveau (De Europese Taalniveaus CEFR)

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie