De kern van Lexicon

Mensen laten leren is mensenwerk

De mensen van Lexicon weten hoe het werkt in de wereld van hun klanten en hun deelnemers. Hun drijfveer is organisaties en medewerkers in staat te stellen de volgende stap te zetten. En dat doen ze op verrassende en vernieuwende wijze.

Profiel van Lexicon

Lexicon. Klaar voor de wereld.

Caroline van Blerkom - Oprichtster

   Caroline van Blerkom

   Oprichter

   cvb@lexicon.nl

Mark Leenaers - Sales en Business Developer

Mark Leenaers

Sales en Business Developer

mleenaers@lexicon.nl

Marjolein Vermeij - Trainingcoördinatrice

   Marjolein Vermeij

   Office manager

   mvermeij@lexicon.nl

Marianne Gelaudi - Onderwijsdeskundige

Marianne Gelaudi

Trainer | assessor

marianne@lexicon.nl

Wie in een vreemde taal zijn werk doet, heeft behoefte aan zelfvertrouwen en comfort. Het gaat om professionele zelfredzaamheid en om aanpassingsvermogen, steeds gericht op de taken die voortvloeien uit de doelstellingen van de organisatie.

Lexicon biedt een abonnement op verrijking en vernieuwing van de taalvaardigheid. Lexicon is een volwaardige partner van bedrijven, die invulling geeft aan de talige uitdagingen. Wij geloven dat echte communicatie pas ontstaat als een taal wordt geleerd en gebruikt in zijn culturele en zakelijke context. Daarom bieden wij incompany programma’s, trainingen en workshops aan op passende niveaus: gericht op de taal zelf, op de communicatie die gewenst is, op de doelstellingen van de organisatie en de functie van de deelnemer.

Lexicon is vrijwel in heel Nederland actief.

Contact

Lexicon

Direct in contact