Perfect Nederlands 2017-08-23T11:03:34+00:00

Perfect Nederlands

Voor heldere en correcte teksten!

Perfect Nederlands is een goede keuze voor iedereen die moeite heeft met (onderdelen van) de Nederlandse taal. Na afloop beheers je het Nederlands perfect en kun je vol zelfvertrouwen communiceren in het Nederlands.

Perfect 

bijvoeglijk naamwoordperfectvolmaaktuitstekendvolledig(ge)heelonberispelijk

Tijdens de Training Perfect Nederlands leert u om zich in uw mails, brieven en rapporten correct, duidelijk en helder uit te drukken. Nederlands is uw moedertaal, maar correct schrijven blijft voor veel mensen lastig.

De Training Perfect Nederlands is bestemd voor iedereen die het Nederlands foutloos wil leren beheersen. De cursus besteedt aandacht aan stijl, spelling, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en grammatica. Je bepaalt zelf of je de hele cursus volgt, of alleen die delen waar je nog moeite mee hebt.

Perfect Nederlands

Lexicon staat bekend om zijn professionele en resultaatgerichte aanpak. De training start met een schriftelijke intake, die wordt bekeken door de trainer. Deze intake helpt om uw eigen leerdoelen voor de training te bepalen. De trainer begeleidt u bij het realiseren van deze leerdoelen.

Onze trainingen kunnen los, als workshop, of incompany traject worden gevolgd. Naar aanleiding van een intakegesprek laten we  onze trainingen perfect aansluiten bij uw wensen en die van uw medewerkers.

Schrijf met meer zelfvertrouwen. U komt overtuigender over en maakt een professionelere indruk.

Bewaren

Bewaren

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie