Training Commercieel Engels 2017-08-24T08:34:37+00:00

Training Commercieel Engels

Gericht op Taal & Communicatievaardigheden

Engels is de meest gebruikte taal in het bedrijfsleven. Deze functiegerichte Training Commercieel Engels is gericht op professionals. U heeft behoefte aan verdieping en verbreding van uw Engelstalige commerciële communicatievaardigheden. Bijvoorbeeld tijdens verkoopgesprekken, presentaties en vergaderingen.

Na deze training kunt u met zelfvertrouwen uw Engelstalige klanten, leads en prospects en collega’s te woord staan. De training is praktisch en direct toepasbaar.

Uw trainer is een (near) native speaker.

Om succesvol aan deze training deel te nemen beschikt u over kennis van de taal op MBO-niveau (Europees niveau B1).

Training Commercieel Engels

Doelgroep

De cursus Zakelijk Engels is bestemd voor (sales)professionals die Engels wil leren. We passen het niveau aan aan uw wensen en specifieke werkomgeving.

Trainingsinhoud

De training is gericht op situaties op de werkplek. Zo bent u er zeker van dat de training optimaal aansluit op uw wensen. Functionele grammatica en commerciële woordenschat zijn een belangrijks onderdeel van de training.

De volgende onderdelen kunnen aan de orde komen:
  • Spreek-, lees- en schrijfvaardigheid
  • Verkopen en presenteren
  • Zakelijke- en mondelinge communicatie
  • Een gesprek openen en afsluiten
  • Afspraken maken
  • Informatie vragen en verstrekken
  • Een andere cultuur begrijpen

Onze aanpak

Onze trainingen worden gekenmerkt door uw eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van uw training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat uw taalniveau is.

Wij werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor interactieve opdrachten en feedback.

Incompany of een-op-een lessen

De training bieden we zowel in groepsverband als een-op-een aan. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die uzelf bepaalt. Maximale flexibiliteit.

Maatwerk

De inhoud van uw training Commercieel Engels wordt ‘op maat’ ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Uw organisatie is uniek. Onze trainingen ook. Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie