Training Correct Nederlands 2017-07-24T16:41:31+00:00

Training Correct Nederlands

Voor e-mail, brieven, blogs, webteksten en Social Media

Tijdens de Training Correct Nederlands leert u om zich in uw mails, brieven en rapporten correct, duidelijk en helder uit te drukken. Nederlands is uw moedertaal, maar correct schrijven blijft voor veel mensen lastig.

Professionele communicatie

Is het nu ‘het gebeurt’ of ‘het gebeurd’? Hoe zit het met Engelse werkwoorden als deleten en uploaden? Twijfelt u wel eens (of weleens)over zinsopbouw, werkwoordsvormen, grammatica of spelling? De Nederlandse taal is zeker niet gemakkelijk! Ook de spellingchecker op de computer haalt niet alle fouten uit brieven en teksten. In deze praktische training leert u  alles wat u moet weten over grammatica, spelling en de belangrijkste regels van zinsopbouw. U schrijft met meer vertrouwen foutloos Nederlands.

Lexicon maakt u wegwijs in de Nederlandse grammatica, spijkert uw spelling bij en helpt u helder en zakelijk te formuleren. U vergroot uw zakelijke woordenschat en verbetert uw taalgebruik.

Training Correct Nederlands

Lexicon staat bekend om zijn professionele en resultaatgerichte aanpak. De training start met een schriftelijke intake, die wordt bekeken door de trainer. Deze intake helpt om uw eigen leerdoelen voor de training te bepalen. De trainer begeleidt u bij het realiseren van deze leerdoelen.

Onze trainingen kunnen los, als workshop, of incompany traject worden gevolgd. Naar aanleiding van een intakegesprek laten we  onze trainingen perfect aansluiten bij uw wensen.

Schrijf met meer zelfvertrouwen. U komt overtuigender over en maakt een professionelere indruk.

Bewaren

Bewaren

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie