Training Financieel Engels | Lexicon Trainingen: 023 5310 830 2017-07-19T10:02:54+00:00

Training Financieel Engels

De afdeling financiën en de financieel professional hebben regelmatig contact met Engelstalige klanten, zowel aan de telefoon, in e-mails als face-to-face. Met de Training Financieel Engels van Lexicon leert u professioneler Engels spreken.

Door de stijgende internationalisering van het bedrijfsleven komt u als specialist steeds meer in aanraking met Engelstalige klanten of relaties. Een professionele beheersing van het jargon in de Engelse taal is daarom een must als u voorop wilt blijven lopen in uw vak!

Deze functiegerichte training Financieel Engels, gericht op het vocabulaire van de financieel professional, helpt u om op een zelfverzekerde wijze effectief te communiceren met uw zakenrelaties en collega’s.

Deze training is bestemd voor financiële professionals die regelmatig contact met Engelstalige klanten, collega’s, leveranciers of partners onderhouden. U kunt deelnemen aan het programma als uw kennis van de Engelse taal tenminste op MBO-4 niveau is.

Het doel van deze training

is het verbeteren van uw spreek- en schrijfvaardigheid in zakelijke contacten met Engelstalige gesprekspartners. De training is nadrukkelijk gericht op de communicatie binnen het financiële vakgebied.

Inhoud van de training Financieel Engels

Deelnemers:

  • leren e-mails en korte teksten in correct Engels te schrijven
  • leren makkelijker Engels te praten tijdens (telefoon-)gesprekken, besprekingen met internationale accounts en tijdens presentaties
  • leren hun (zakelijke)  formuleringen aan te passen aan de situatie
  • frissen zij de functionele grammatica op
  • vergroten zij hun financiële woordenschat
  • krijgen meer zelfvertrouwen in het Engelse taalgebruik.

Training Financieel Engels

Individueel of in een groep

Werknemers van uw bedrijf kunnen deze incompany training zowel individueel als in een groep volgen op data, locaties en tijdstippen die door uzelf te bepalen zijn.

Andere vragen?

Ook bieden we praktische workshops voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid of het geven van presentaties of trainingen. Van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld voor HRM-managers, IT-professionals, financieel managers of exportmanagers.

Meer informatie