Training Technisch Engels 2017-08-24T08:34:01+00:00

Training Technisch Engels

Gericht op Technische Beroepen

Deze functiegerichte Training Technisch Engels is gericht op professionals. Engels is de meest gebruikte taal in het bedrijfsleven. Bent u actief bij een technisch bedrijf of in een technische functie en wilt u leren hoe uw schrijfvaardigheid en/of spreekvaardigheid kunt verbeteren? ? Onze trainers helpen u graag bij het verbeteren van uw technisch Engels, zodat de teksten die u schrijft en de mondelinge uitleg die u geeft, maar voor één uitleg vatbaar zijn. Bovendien maken onze trainers  het ook nog eens heel leuk om aan uw communicatie skills te werken.

Na deze training kunt u met zelfvertrouwen uw Engelstalige klanten en collega’s te woord staan. De training is praktisch en direct toepasbaar.

Uw trainer is een (near) native speaker.

Om succesvol aan deze training deel te nemen beschikt u over kennis van de taal op MBO-niveau (Europees niveau B1).

training technisch engels

Doelgroep

Ben je werkzaam in een technische omgeving of in de ICT? En wil je je kennis graag op internationaal niveau kunnen inzetten? Dan is de training Technisch Engels een goede aanvulling op jouw kennis van de Engelse taal.

Trainingsinhoud

De training is gericht op situaties op de werkplek. Zo bent u er zeker van dat de training optimaal aansluit op uw wensen. Functionele grammatica en commerciële woordenschat zijn een belangrijks onderdeel van de training.

De volgende onderdelen kunnen aan de orde komen:
  • technische instructies, artikelen en manuals
  • uitleg geven over apparatuur en testresultaten
  • een technisch georiënteerd telefoongesprek voeren;
  • brieven, e-mail,  berichten en rapportages
  • technische woordenschat: industriële processen, veiligheidsaspecten, storingen, meetinstrumenten, procesbeschrijvingen

Onze aanpak

Onze trainingen worden gekenmerkt door uw eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van uw training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat uw taalniveau is.

Wij werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor interactieve opdrachten en feedback.

Incompany of een-op-een lessen

De training bieden we zowel in groepsverband als een-op-een aan. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die uzelf bepaalt. Maximale flexibiliteit.

Maatwerk

De inhoud van uw training Commercieel Engels wordt ‘op maat’ ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Uw organisatie is uniek. Onze trainingen ook. Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie