023-5310830|taal@lexicon.nl
Training Time Management | Lexicon Trainingen 2017-08-23T12:04:18+00:00

Training Time Managent

Training Time Management:

“De dag heeft 24 uur en dan heb je de nacht nog”  

De training Time Management is vooral gericht op het achterhalen waarom het je niet lukt om alle tips en trics (die je vaak al weet) toe te passen. In de training gaan we in op de vraag: “ Wat voor patroon heb je ontwikkeld waardoor je het lastig vindt om time management theorie te verwezenlijken?”. Als je moeite hebt om prioriteiten te stellen, raak je hier bezorgd over en misschien uiteindelijk gestresst.

In deze training wordt voornamelijk inzicht gegeven op jouw voorkeursgedrag en wat de weerslag daarvan is op je time management. Tussendoor is er tijd voor advies en tips. Deelnemers hebben vaak al bruikbare technieken om hun tijd beter in te delen en beter voor zich zelf op te komen en kunnen dit in de training delen.

Training Time Management

Inhoud

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Pro-activiteit en focus op lange termijn doelen
  • Time management
  • Assertief gedrag en geaccepteerd nee zeggen
  • Tijdverspillers onderkennen en tijdwinners gebruiken

Werkwijze

Direct praktisch rendement staat hoog in het vaandel bij de training Time Management. Niet op basis van uitgeschreven recepten maar op basis van persoonlijke keuzes die de deelnemers (leren) maken met betrekking tot hun time management.

Het programma biedt voldoende ruimte voor de inbreng van concrete praktijksituaties van de deelnemers.

Vooraf ontvangen de deelnemers een vragenformulier waarop zij aangeven wat hun opleiding, ervaring en opleidingsbehoeften zijn.

 Voor wie

De training Time Management is geschikt voor iedereen die tegen zijn time management aanloopt. Het maximale aantal deelnemers aan deze training is acht.

 Werkwijze van Lexicon

Uw organisatie is uniek. Wij bieden u daarom maatwerk: we stemmen iedere training af op uw dagelijkse praktijk. Dat betekent dat we voor iedere training een intakegesprek houden bij u op kantoor. Wat zijn uw leerdoelen? Wat is uw bedrijfscultuur? Wat zijn uw wensen? We brengen uw vraag goed in kaart zodat we een training op maat voor u kunnen maken.

 Intakegesprek

Na het intakegesprek ontwikkelen wij een programma dat precies past bij uw behoeften. Uw functie en werkzaamheden staan centraal tijdens onze maatwerktrainingen.

 Maatwerk lesplan

De volgende stap is het ontwikkelen van een lesplan en het lesprogramma. Dit leggen we aan u voor en bespreken we met u. Bent u helemaal tevreden? Dan kan uw training van start gaan!

Meer informatie