023-5310830|taal@lexicon.nl
Training Verandermanagement | Lexicon Trainingen 2017-03-30T11:07:40+00:00

Training Verandermanagement

Met onze training verandermanagement helpen wij jou en jouw team om veerkrachtiger te zijn door optimaal in te spelen op die verandering. De organisatieomgeving verandert voortdurend. De behoefte aan flexibiliteit en beweging was nog nooit zo groot als nu. Wat doet de markt? Welke nieuwe kansen dienen zich aan? Sluiten deze aan bij de visie en kwaliteiten van je organisatie? Of moet je je verwachtingen bijstellen?

Training Verandermanagement

Wilt u uw medewerkers op de juiste wijze helpen in de verandering die speelt? Of wilt u meer inzicht in welke veranderstrategieën effectief zijn? Dan is deze training geschikt voor uw organisatie. In deze training maakt u kennis met diverse facetten van effectief verandermanagement. U leert concrete toepassingen om veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie in goede banen te leiden. Na afloop kunt u verandertrajecten succesvoller managen en weet u op effectievere wijze uw doelen te behalen.

Al onze trainingen op het gebied van veranderingsmanagement zijn maatwerk. Hieronder een paar voorbeelden van doelen die wij samen met u kunnen realiseren:

  • Wij geven u een overzicht van theorieën en concepten uit de organisatie- en veranderkunde
  • U bent in staat verschillende veranderingsmodellen door te vertalen naar passende strategieën
  • Persoonlijk leiderschap als verandermanager is gegroeid door inzicht in uw eigen rol
  • Hoe u uw eigen verandertrajecten formuleert en implementeert.
  • Hoe betrokkenen een verandertraject beleven
  • Wat er nodig is om ingesleten patronen in denken en handelen te doorbreken.
  • Hoe uw veranderdoelen wel worden gehaald
  • Hoe uw verandertrajecten leiden tot groei van uw bedrijf

In deze boeiende training maakt u kennis met diverse facetten van effectief verandermanagement.  U leert instrumenten toepassen en vaardigheden om veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie in goede banen te leiden. Na afloop kunt u verandertrajecten succesvoller managen en weet  u op effectievere wijze uw doelen te behalen.

Lexicon bewijst al sinds 1994 organisaties te kunnen helpen met verandering-, communicatie- en taaltrajecten. Onderwerpen die vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij komen graag bij u langs om van gedachten te wisselen en u te adviseren over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie