Training Zakelijk Duits | Lexicon Trainingen: 023 5310 830 2017-08-22T10:39:44+00:00

Training Zakelijk Duits

Snel en effectief Duits leren

Met deze Training Zakelijk Duits leren ze in korte tijd de ins en outs van de Duitse taal. Hebben uw medewerkers te maken met Duitstalige relaties? Dan is het belangrijk dat ze de Duitse taal beheersen. Ze kunnen leren lezen, spreken, schrijven en luisteren. Onmisbaar voor iedereen die met buitenlandse relaties te maken heeft!

Voorkom taal- en cultuurproblemen met de Training Zakelijk Duits en zorg dat uw medewerkers correct communiceren. Lopen uw medewerkers ook regelmatig vast in verschillen binnen de Duitse bedrijfs­cultuur? Voor uw medewerkers is het zeer belangrijk dat zij goed op te hoogte zijn van Duitse gewoontes en zelfverzekerd zakelijk Duits spreken.

Training Zakelijk Duits

Inhoud Training Zakelijk Duits

De uitgangspunten van onze Training Zakelijk Duits zijn uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten. Hierdoor is de taaltraining op maat gemaakt en brengt deze u snel naar een beter niveau. Voorafgaande aan de Training Zakelijk Duits houden wij een intakegesprek en bespreken wij:

  • wat zijn uw leerdoelen en wat wilt u bereiken na deze training?
  • welke aspecten van de Duitse taal zijn belangrijk voor u en wat is uw ervaring met de Duitse taal?

Naast kennisoverdracht, gaat u actief aan de slag met rollenspellen. Hier besteden we aandacht aan de zakelijke omgangsvormen in Duitsland om succesvol zaken te kunnen doen.

Test uw kennis van het Duits. doe de quiz!

Training Zakelijk Duits

Behalve dit materiaal gebruiken wij tijdens de Training Zakelijk Duits ook materiaal uit uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan e-mails, uw websiteteksten, folders of bedrijfspresentaties.

Na de Training Zakelijk Duits:

  • kennen de deelnemers de belangrijkste aspecten van de Duitse bedrijfscultuur
  • spreken, presenteren en/of schrijven zij beter zakelijk Duits
  • kunnen zij deelnemen aan een werkoverleggen of gesprekken met collega’s en klanten
  • kennen de deelnemers passende Duitse uitdrukkingen en handige zinnen
  • zijn de deelnemers op de hoogte van de Duitse grammatica

Zakelijk Duits leren: individueel of in groepsverband

De training wordt voor bedrijven zowel in groepsverband als individueel verzorgd. In overleg met u bepalen we het niveau en de doelstellingen. Bij de individuele taaltraining van werknemers vindt er specifiek 1-op-1 coaching plaats op data en tijdstippen die de werknemer zelf bepaalt.

Nieuwsgierig hoe uw kennis van het Duits is? Doe onze quiz!

Specifieke wensen of leerdoelen voor uw organisatie of team?

Dan is een incompany training heel geschikt. De inhoud wordt op maat gemaakt door onze trainers en afgestemd op uw organisatie. De training kan plaatsvinden op uw gewenste locatie, tijdstip en eventueel als sneltraining.

Meer informatie