Opfrissen of vergroten van uw taalkennis en vaardigheden

Online workshops

Voor iedereen die in korte tijd  kennis en vaardigheden wil opfrissen of vergroten, biedt Lexicon Trainingen korte online workshops met onderwerpen die zijn gericht op spreken of schrijven in het zakelijk Nederlands, Engels of Duits.

In deze workshops, die u een-op-een of in een groep volgt, is ruimte voor eigen inbreng zodat u uw eigen voorbeelden kunt bespreken. Door bijbehorende e-learning traint u de geleerde onderwerpen in uw eigen tijd, op uw eigen tempo!

Zakelijk e-mailen Nederlands

Met meer zekerheid mailen? Binnen vijf weken schrijft u met meer zelfvertrouwen interne en uitgaande e-mails.

5 trainingssessies
6 modules

Objectief rapporteren


Met meer vertrouwen gesprekken vastleggen? Binnen vijf weken stelt u kort en bondig een verslag op.

5 trainingssessies
6 modules

Correct Nederlands – Zinsbouw en spelling

Gebruik van de juiste zinsbouw en spelling in uw teksten? Binnen twee weken bent u op de hoogte van de meest voorkomende spellingstruikelblokken zoals werkwoordspelling, trema’s en verbindingswoorden.

2 trainingssessies
3 modules

Zakelijk e-mailen in het Engels

In deze online workshop staat het schrijven van inkomende en uitgaande e-mails, verbeteren van de Engelse woordenschat en het in praktijk brengen van praktische voorbeeldzinnen centraal.

5 trainingssessies
2 modules

Zakelijk telefoneren in het Engels

Met meer vertrouwen en zekerheid telefoneren in het Engels? Deze online workshop is voor administratief personeel dat regelmatig in het Engels telefoneert.

5 trainingssessies
2 modules

Zakelijk telefoneren in het Duits

Deze online workshop voor administratief personeel dat regelmatig Duitstalige klanten aan de lijn heeft. Binnen twee weken bent u op de hoogte van de Duitse zakelijke woordenschat binnen inkomende telefoongesprekken en het correct afhandelen van deze gesprekken.

2 trainingssessies
1 module

HR Recruitment in het Engels

Zelfverzekerd communiceren in het Engels op HR-Recruitment gebied? Binnen vijf weken worden de belangrijke onderdelen van recruitment in het Engels behandeld.

5 trainingssessies
4 modules

HR Management in het Engels

HR-medewerkers of leidinggevenden; professioneel communiceren in het Engels? Binnen vijf weken bent u onder andere op de hoogte van hoe u in het Engels sollicitatiegesprekken, (salaris) onderhandelingen en ontslaggesprekken kan voeren en hoe u feedback kunt geven.

5 trainingssessies
4 modules