Telefoneren in het Engels

Met meer vertrouwen en zekerheid telefoneren?

In de workshop Telefoneren in het Engels gaat u direct aan de slag met inkomende en uitgaande telefoongesprekken, verbeteren van uw woordenschat en het in praktijk brengen van praktische voorbeeldzinnen. Heeft u moeite om Engelse zakenrelaties goed te verstaan en te begrijpen? Wilt u met meer vertrouwen en zekerheid telefoneren in het Engels? Schrijft u zich dan in voor deze workshop! De eerste indruk van uw bedrijf is immers goud waard.

Demo module

De inhoud

Online workshop Binnen twee weken bent u op de hoogte van de Engelse zakelijke woordenschat, het voeren van inkomende telefoongesprekken en het correct afhandelen van de gesprekken.
Online sessies via Teams
  • Het telefonische alfabet, getallen en data
  • nuttige zakelijke formuleringen
E-learning module
  • Hoe gaat u om met inkomende en uitgaande telefoongesprekken?
  • Spelling en grammatica binnen zakelijke e-mails

Doelgroep

De workshop Telefoneren in het Engels is bedoeld voor elke medewerker die regelmatig contact heeft met Engelstalige klanten en/of collega’s.

Om succesvol aan deze workshop deel te nemen beschikt u over kennis van de taal op MBO-niveau (Europees niveau B1).

Ook interessant

Online sessie via Team

Onze aanpak

Onze trainingen worden gekenmerkt door eigen inbreng: de dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van de training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat het taalniveau is.

Incompany groep of een-op-een lessen

De training kan zowel individueel als in een groep (Incompany) worden gevolgd. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die u zelf bepaalt. Maximale flexibiliteit.

Maatwerk

De inhoud van de workshop Telefoneren in het Engels wordt ‘op maat’ ontwikkeld: de dagelijkse praktijk staat centraal. Elke organisatie is namelijk uniek! Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Lexicon

Leuk om kennis te maken

In het kort

Contact

Lexicon

Direct in contact