Zakelijk e-mailen Nederlands

Met meer zekerheid mailen?

  • 5 trainingssessies
  • 6 e-learnings

Bent u onzeker over het versturen van zakelijke e-mails? Worstelt u weleens met de structuur, de inleiding, de toon en de afsluiting? Wilt u zinnen beter kunnen formuleren en spelfouten achterwege laten? Schrijft u zich dan in voor de training Zakelijk e-mailen! Binnen vijf weken bent u op de hoogte van alle do’s & dont’s binnen het zakelijke e-mailverkeer.

Demo module

De inhoud

Online workshop Binnen vijf weken bent u op de hoogte van alle do’s & dont’s binnen het zakelijke e-mailverkeer.
Online sessies via Teams
  • Opbouw e-mail
  • Structuur e-mail
  • Soorten e-mail
E-learning module
  • Tone of voice
  • Spelling
  • Veelvoorkomende spellingsfouten

Praktische informatie

Heeft u specifieke wensen of leerdoelen voor uw organisatie? Wij stemmen de training af op uw organisatie en op de aanwezige taalkennis van de deelnemers. Samen met onze trainers bepaalt u de inhoud van de training. De inhoud wordt bepaald door bedrijfsspecifieke cases.

Onze aanpak

Onze trainingen worden gekenmerkt door eigen inbreng: de dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van de training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat de doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat uw taalniveau is.

Incompany groep of een-op-een lessen

De workshop kan zowel individueel als in een groep (Incompany) worden gevolgd. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die u zelf bepaalt. Maximale flexibiliteit.

Ook interessant

Online sessies via Teams

Maatwerk

De inhoud van de workshop Zakelijk e-mailen wordt ‘op maat’ ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Elke organisatie is namelijk uniek! Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Om succesvol aan deze training deel te nemen beschikt u over kennis van de taal op MBO-niveau (Europees niveau B1).

Lexicon

Leuk om kennis te maken

In het kort

Kenmerken van de workshop

Contact

Lexicon

Direct in contact