Zakelijk Engels 2017-07-24T16:37:40+00:00

Zakelijk Engels

Waarom Zakelijk Engels?

Mist u soms het zelfvertrouwen om gesprekken in het Zakelijk Engels te voeren? Twijfelt u weleens of uw Engelse e-mail wel professioneel is? Communiceert u regelmatig in het Engels met Engelse collega’s, klanten of leveranciers?

In de zakenwereld is Engels de voertaal. Wilt u succesvol zijn in ‘business’ dan is het essentieel die taal goed te spreken. U leert hett Engels dat u nodig heeft in het bedrijfsleven. Denk aan de specifieke termen en het taalgebruik om te onderhandelen, ideeën te presenteren of zakelijke afspraken te maken. Ook aan eventuele culturele verschillen tussen u en uw zakelijke partners wordt aandacht besteed.

U oefent uw spreekvaardigheid door actief deel te nemen aan uiteenlopende zakelijke dialogen. Na het volgen van de training komt u, zowel op papier als face-to-face, professioneel over.

Onze trainingen helpen u met meer vertrouwen uw Engelstalige klant of collega te woord te staan.

Test uw kennis van het Engels. doe de quiz!

Onze aanpak

Onze trainingen worden gekenmerkt door uw eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van uw training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat uw taalniveau is.

Wij werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor interactieve opdrachten en feedback.

Zakelijk Engels

Incompany groep of een-op-een lessen

De training bieden we zowel in groepsverband als een-op-een aan. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die uzelf bepaalt. Maximale flexibiliteit.

Maatwerk

De inhoud van uw cursus zakelijk Engels wordt ‘op maat’ ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Uw organisatie is uniek. Onze trainingen ook. Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Bewaren

Bewaren

Meer mogelijkheden:

Meer informatie