Zakelijk Frans 2017-07-19T11:56:29+00:00

Training Zakelijk Frans

Zakelijk Frans leren: 

Pourriez-vous parler un peu plus lentement, s’il vous plaît?

Wilt u een zakelijke taaltraining Frans volgen omdat u zaken gaat doen in Frankrijk? Of wilt u de taal leren omdat u in Franstalig gebied gaat werken en wonen? Onze trainers Frans stellen een maatwerkprogramma voor u samen. Dit programma is afgestemd op uw niveau en uw doelen. U ontdekt meerdere kanten van de Franse taal en cultuur en profiteert u van de expertisegebieden van onze taaltrainers.

Inhoud Training Zakelijk Frans

Onze lesmethode voor Zakelijk Frans wordt gekenmerkt door eigen inbreng van uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten.
Voorafgaand aan onze training houden wij een intakegesprek en bespreken wij:

  • uw wensen en doelstellingen: wat wilt u bereiken na de taaltraining?
  • uw huidige ervaringen met de Franse taal om zo uw niveau te bepalen

Hoe actiever u uw eigen doelstellingen kunt formuleren, hoe actiever onze trainers met uw doelstellingen aan de slag gaan. Wij werken met kleine groepen en gaan aan de slag met uw doelstellingen door o.a. het spelen van interactieve rollenspellen. Naast een stukje kennisoverdracht is er veel ruimte voor feedback en interactie.

zakelijk frans

Leerdoelen na de training:

  • zijn de deelnemers in staat om met relaties of collega’s te communiceren
  • hebben de deelnemers meer kennis van de Franse zakelijke cultuur
  • schrijven, lezen en presenteren de deelnemer vol zelfvertrouwen correct zakelijk Frans
  • kennen de deelnemers passende uitdrukkingen in het Frans

In een groep of individueel

Bedrijven kunnen de training zowel in groepsverband als individueel volgen. Bij onze individuele trainingen krijgen werknemers 1-op-1 les op tijdstippen die zelf te bepalen zijn. Onze groepen zijn nooit groter dan 20 deelnemers: wij vinden het belangrijk dat er ruimte blijft voor feedback en interactie.

Incompany Zakelijk Frans: voor specifieke wensen of leerdoelen

Onze incompanytraining Zakelijk Frans wordt specifiek afgestemd op uw organisatie en deelnemers. De inhoud van de training wordt samen met onze trainers voor u op maat samengesteld en ontwikkeld. Wilt u graag uw doelstellingen bespreken met onze trainers?

Meer informatie