Zakelijk Engels, Duits, Nederlands

Trainingsaanbod

Alle zakelijke taaltrainingen Nederlands, Engels of Duits zijn op maat en aangepast aan de doelstellingen van de organisatie en de persoonlijke leerpunten van de deelnemer(s). De trainingen zijn bestemd voor zowel beginners, gemiddeld als gevorderden (vanaf taalniveau A0 tot en met C1).

De functie van de deelnemers, de taalcontactmomenten en de gebruikte taal binnen de werkomgeving staan centraal. Bijvoorbeeld zakelijk communiceren via telefoongesprekken, in e-mails, tijdens business meetings, op de werk- of productievloer, in teksten en rapportages, in presentaties of op (klant)evenementen.

Voor alle werkomgevingen binnen een organisatie, van Productie, Techniek, Sales en Marketing tot en met Klantenservice, Administratie, Financiën en HR. Voor groepen medewerkers maar ook voor individuen. Bij u op locatie, via onlinetraining of een combinatie van beide.

Veel van de trainingen worden ondersteund met vakgerichte e-learning.

Training Nederlands op de werkvloer (NT2)

Heeft u te maken met verschillende talen en culturen op de werkvloer? Zijn er in uw team werknemers die de Nederlandse taal niet goed beheersen waardoor de communicatie niet optimaal verloopt? Dan is een training Nederlands op de productie- of werkvloer een goede oplossing om bijvoorbeeld werkprocessen en onderlinge communicatie tussen collega’s en leidinggevenden te verbeteren.

Zakelijk Nederlands Incompany

De training Zakelijk Nederlands is gericht op medewerkers die regelmatig contact hebben met interne of externe partijen en meer zelfvertrouwen willen krijgen om helder en zakelijk genoeg te communiceren.

Dutch for expats and professionals

Ons Nederlands voor Expats programma concentreert zich op 'overleven in Nederland'. De focus ligt op dagelijkse situaties zoals: jezelf voorstellen aan buren en collega's, formulieren invullen, boodschappen doen, bestellen in een restaurant en eten en drinken. De nadruk ligt op conversatie en uitbreiding van de woordenschat.

Zakelijk Engels Incompany

Voorkom taal- en cultuurproblemen met de trainingen Zakelijk Engels en zorg dat u en uw medewerkers correct communiceren met Engelstalige collega’s, leidinggevenden, klanten en zakelijke relaties.

Zakelijk Duits Incompany

In de zakelijke communicatie met Duitse relaties is beheersing van de Duitse taal cruciaal om met zelfvertrouwen te communiceren. Maar ook de kennis van zakendoen met onze oosterburen, de juiste tone of voice en de communicatie met Duitstalige gesprekspartners is essentieel voor een succesvolle samenwerking.