Zakelijk Engels, Duits, Nederlands

Trainingsaanbod

Voor alle trainingen staat de functie van de deelnemers en de gebruikte taal binnen de werkomgeving centraal. Zoals zakelijk communiceren via telefoongesprekken,  e-mails, business meetings en op de werk- of productievloer.

Voor alle afdelingen binnen een organisatie, van Productie, Techniek, Sales en Marketing tot en met Klantenservice, Administratie, Financiën en HR.

Veel van de trainingen worden ondersteund met vakgerichte e-learning.

Training Nederlands op de werkvloer (NT2)

Heeft u te maken met verschillende talen en culturen op de werkvloer? Zijn er in uw team werknemers die de Nederlandse taal niet goed beheersen waardoor de communicatie niet optimaal verloopt? Dan is een training Nederlands op de productie- of werkvloer een goede oplossing om bijvoorbeeld werkprocessen en onderlinge communicatie tussen collega’s en leidinggevenden te verbeteren.

Dutch for expats and professionals

Ons Dutch voor Expats programma concentreert zich op 'overleven in Nederland'. De focus ligt op dagelijkse situaties zoals: voorstellen aan buren en collega's, formulieren invullen, boodschappen doen, bestellen in een restaurant en eten en drinken. De nadruk ligt op conversatie en uitbreiding van de woordenschat.

Telefoneren, e-mailen of business meetings

Voorkom taal- en cultuurproblemen met de trainingen Zakelijk Engels door uw medewerkers professioneel te laten communiceren met Engelstalige collega’s, leidinggevenden, klanten en zakelijke relaties.

Geen Duitse deal meer missen?

In de zakelijke communicatie met Duitse relaties is beheersing van de Duitse taal cruciaal om met zelfvertrouwen te communiceren. Maar ook de kennis van zakendoen met onze oosterburen, de juiste tone of voice en de communicatie met Duitstalige gesprekspartners is essentieel voor een succesvolle samenwerking.

Met meer zelfvertrouwen zakelijk communiceren?

De training Zakelijk Nederlands is gericht op medewerkers die regelmatig contact hebben met interne of externe partijen en met meer zelfvertrouwen zakelijk willen communiceren.

Perfect zakelijk Engels in een technische functie

Deze functiegerichte training Technisch Engels is gericht op professionals. Engels is de meest gebruikte taal in het bedrijfsleven. Bent u actief bij een technisch bedrijf of in een technische functie en wilt u leren hoe uw schrijfvaardigheid en/of spreekvaardigheid kunt verbeteren?