Zakelijk Engels

Is in uw internationale organisatie zakelijk Engels een belangrijke voertaal? Communiceren uw werknemers regelmatig in het Engels met Engelse collega’s, klanten of leveranciers? Dan is het belangrijk dat uw werknemers met vertrouwen een zakelijk gesprek in het Engels kunnen voeren,  een e-mail kunnen opstellen en vaktermen binnen hun functie kennen.

Onze aanpak

Onze lesmethode wordt gekenmerkt door uw eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van uw training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat uw taalniveau is.

Hoe beter u de eigen verwachtingen en doelstellingen kunt formuleren, hoe actiever onze trainers daarmee aan de slag kunnen. Wij werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor interactieve rollenspellen en feedback.

Training Zakelijk Duits

Incompany groep of 1-op-1 lessen

De  taaltraining zakelijk Engels bieden we zowel in groepsverband als 1-op-1 aan. Onze trainingen vinden plaats op data, tijdstippen en een locatie (Nederland) die uzelf bepaalt.

Specifieke wensen of leerdoelen voor uw organisatie?

Dan sluiten onze maatwerktrainingen goed aan. De inhoud van uw cursus zakelijk Engels wordt ‘op maat’ ontwikkeld en samengesteld op uw eigen bedrijfsdoelstellingen. Zo gaat u heel gericht aan de slag met uw eigen team  om problemen aan te pakken waar uw team in de Engels taal tegen aan loopt. Wilt u graag uw doelstellingen bespreken met onze trainers?

zakelijk engels