Zakelijk Engels leren? 

Is in uw organisatie zakelijk Engels een belangrijke voertaal? Communiceren uw werknemers regelmatig in het Engels en is er veel correspondentie met Engelse collega’s, klanten of leveranciers? Dan is het belangrijk dat uw werknemers met veel vertrouwen een zakelijk gesprek in het Engels kunnen voeren en weten welke vaktermen correct zijn.

Inhoud taaltraining zakelijk Engels

Onze lesmethode wordt gekenmerkt door eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn voor ons het uitgangspunt. Voorafgaand aan de taaltraining houden wij een intakegesprek en bespreken wij:

  • uw doelstellingen, wensen en verwachtingen
  • ervaringen met de Engelse taal om zo uw niveau te bepalen

Hoe actiever u de eigen verwachtingen en doelstellingen kunt formuleren, hoe actiever onze trainers daarmee aan de slag kunnen. Wij werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor interactieve rollenspellen en feedback.

Zakelijk Engels

Leerdoelen na onze cursus zakelijk Engels:

  • schrijven de deelnemers zonder problemen zakelijk Engelse teksten en rapporten
  • kunnen de deelnemers met veel vertrouwen een zakelijk gesprek voeren en presenteren
  • weten de deelnemers passende uitdrukkingen en handige zinnen in het Engels
  • zijn de deelnemers goed op de hoogte van de Engelse bedrijfscultuur en grammatica

Zakelijk Engels leren in een groep of individueel

Wij geven onze taaltraining zakelijk Engels voor bedrijven zowel in groepsverband als individueel. Bij onze individuele trainingen met werknemers vindt er één op één les plaats op data en tijdstippen die uzelf bepaalt. Onze groepen worden samengesteld op het niveau van de Engelse taal.

Heeft u specifieke wensen of leerdoelen voor uw organisatie?

Dan sluiten onze maatwerktrainingen goed aan. De inhoud van uw cursus zakelijk Engels wordt ‘op maat’ ontwikkeld en samengesteld op uw eigen bedrijfsdoelstellingen. Zo gaat u heel gericht aan de slag met uw eigen team  om problemen aan te pakken waar uw team in de Engels taal tegen aan loopt. Wilt u graag uw doelstellingen bespreken met onze trainers?

Liever een groepscursus? Kijk dan bij ons aanbod van open trainingen..

zakelijk engels