Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening heeft u veel internationale contacten. Misschien skypet u wel eens in het Frans. Of stuurt u een team in India aan. Daarvoor is goede kennis van het Engels, Frans of Duits nodig. Na een taaltraining communiceert u straks (nog) beter met uw internationale contactpersonen.

Uw situatie is de basis voor de training

Wanneer u snel een taaltraining wilt volgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen korte, effectieve trainingen voor kleine groepen of individuen. Uw situatie is ons uitgangspunt. We gaan met u in gesprek en we kijken naar uw communicatie in de praktijk. Daarna maakt onze trainer een maatwerkprogramma. Zo weet u zeker dat u de training direct in de praktijk kunt toepassen.

Voordat de training van start gaat, houden we een intake. Hierin stellen we de startniveaus, wensen en doelen van uw werknemer(s) vast. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de inhoud en opbouw van de training. In overleg met u bepalen wij vervolgens de duur, de planning en de meest geschikte locatie voor de taaltraining.

Hiernaast ziet u een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Lexicon werkt in de onderstaande gebieden

Lexicon werkgebied