Zakelijk Nederlands 2017-07-12T14:59:25+00:00

Zakelijk Nederlands

Voorkom storende fouten in uw teksen en e-mails door onze training Zakelijk Nederlands te volgen. Creëer met onze taaltraining meer onderlinge verbinding en begrip binnen uw team.

Goede zakelijke communicatie kenmerkt zich door correct taalgebruik. Door een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering komt uw boodschap duidelijk en professioneel over.

Wilt u uw Nederlandse schriftelijke taal- en communicatievaardigheden verder professionaliseren? Bij Lexicon Trainingen bent u aan het juiste adres.

Inhoud Training Zakelijk Nederlands

Onze lesmethode is gebaseerd op uw eigen inbreng: uw dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van onze training. Voorafgaand aan de training Zakelijk Nederlands houden wij een intakegesprek om:

  • uw wensen te bespreken en doelstellingen in kaart te brengen
  • uw huidige ervaringen met de Nederlandse taal te bespreken om zo uw niveau bepalen

Hoe actiever u de doelstellingen kunt formuleren, hoe actiever onze trainers daarmee aan de slag gaan.  Wij werken met kleine groepen zodat er ruimte blijft voor interactie en feedback. Als extra service bieden we feedback op teksten. Teksten uit uw praktijk komen hierbij aan bod.

Zakelijk Nederlands

Let op! Zakelijk Nederlands niveau NT1 of NT2

NT1 verwijst naar mensen van wie Nederlands hun moedertaal is en NT2 verwijst naar mensen die een andere moedertaal hebben en meer moeite hebben met zakelijk Nederlands.

Voorbeelden van uw resultaat:

Na de training:

  • kunt u in correct Nederlands schrijven
  • bent u op de hoogte van de grammatica en spelling
  • beheerst u de kennis van de Nederlandse bedrijfscultuur
  • Kunt u tactvoller formuleren
  • Heeft u meer variatie in uw taalgebruik
  • Zijn knelpunten uit uw eigen praktijk aangepakt

Onze training wordt zowel individueel als in groepsverband verzorgd voor bedrijven. In overleg bepalen we het niveau en de doelstellingen. Bij een individuele training voor werknemers vindt er 1-op-1 les plaats op tijdstippen die zelf te bepalen zijn.

Incompany trainingen kunnen plaatsvinden op uw gewenste locatie en eventueel als sneltraining

Bewaren

Bewaren

Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen. Zoekt u een andere of individuele taaltraining? Bel ons op 023-5310830 of vul het contactformulier in. We maken met plezier een training op maat voor u.

Meer informatie