Sparringspartner

Praktijkvoorbeeld

We werken met organisaties in uiteenlopende sectoren zoals zakelijke dienstverlening (recruitment, finance, engineering), industrie, logistiek, techniek, woningcorporaties.

 

Sparringspartner

‘Weet je, ik heb partners nodig die, net als ik, voor op de golf zitten. Waarvan ik weet dat wat ze bieden altijd datgene is wat nú kan en morgen nodig is. Die ik niet hoef uit te leggen waar ik heen wil of wat er aan de hand is in de wereld, omdat ze dat zelf ook al hebben begrepen. En die steeds alert zijn op relevante veranderingen in hun eigen vakgebied en dat vertalen in een passend aanbod voor mijn bedrijf.’

Aan het woord is Monica van Dam, CEO van een internationale logistieke dienstverlener. Drieduizend medewerkers, 30 vestigingen, actief in heel Europa. Het bedrijf is succesvol geworden door steeds tijdig te innoveren en zo klaar te zijn voor de ontwikkelingen in de logistieke sector.

Bij Monica’s bedrijf werken mensen uit zo’n beetje alle Europese landen en met allerlei achtergronden. Om al die werknemers goed met elkaar te laten samenwerken is een stevig opleidingsprogramma actief, dat mensen van de werkvloer tot het topmanagement ondersteunt in hun taken en groei.

‘Wij zijn een Nederlands bedrijf en ik werk graag met Nederlandse partners,’ vertelt Monica. ‘Maar naar de aard van het beestje moet de dienstverlening van die partners net zo vernieuwend en grensoverschrijdend zijn als die van ons.

Dus ik verwacht van mijn opleiders een aanbod dat plaats- en tijdonafhankelijk is, dat antwoord geeft op onze innovatieve behoeften en dat toch altijd op maat geleverd kan worden voor iedereen in dit bedrijf.’

Office manager

Marjolein Vermeij

48 ervaringen

Score voor Lexicon