Mark Leenaers, Sales & Business Developer

Nieuws & blogs

Zaken die ons bewegen

Mark Leenaers, Sales & Business Developer

Welkom: Mark Leenaers, Sales & Business Developer bij Lexicon Trainingen.

De vraag naar onze taaltrainingen en bijbehorende e-learning modules begint weer groter te worden. Om elke klant van de gewenste trainingen te kunnen blijven voorzien, hebben we ons team uitgebreid. Per 1 september 2021 is Mark Leenaers bij Lexicon Trainingen begonnen als Sales & Business Developer.

Met zijn opgedane kennis en ervaring is Mark een goede aanvulling op het huidige Lexicon team. Hij is in diverse functies ruim 15 jaar werkzaam geweest in een commerciële trainingsomgeving.

Zelf zegt Mark: ‘Ik vind het belangrijk dat in mijn werkomgeving klantgerichtheid en teamspirit in zowel denken als handelen centraal staan. Mijn eerste indruk van Lexicon is dat het een professionele, innovatieve, ambitieuze organisatie is die kwalitatieve taaltrainingen levert. Een manier van werken die mij aanspreekt en een organisatie waar ik graag onderdeel van ben. Ik kijk er naar uit om de werksituaties en taaluitdagingen van onze klanten te vertalen naar maatwerktrainingen.’

Benieuwd welke oplossing Mark heeft voor jouw trainingsvraag? Stuur Mark een e-mail mleenaers@lexicon.nl of bel: 06-19694508.

Nieuws & blogs

Laatste berichten

Lexicon

Leuk om kennis te maken

Lexicon

Direct in contact