Objectief rapporteren

Met meer vertrouwen objectief gesprekken vastleggen?

  • 5 trainingssessies
  • 5 e-learning modules

Een gespreksverslag kan best ingewikkeld zijn. In deze workshop leert u hoe u een objectief verslag schrijft in helder Nederlands. Vragen als “wat zie ik, wat is mijn boodschap en voor wie schrijf ik?” zijn het uitgangspunt van een goed verslag. Niet alleen het rapporteren maar ook het voorbereiden van dit gesprek komt aan bod.

Vrijblijvende info

Ook leert u het verschil tussen meningen en feiten en besteden we aandacht aan wat objectiviteit is en wat u kunt doen om objectief te schrijven. Het schrijven zelf komt aan de orde maar ook hoe u zinnen zo duidelijk mogelijk kan formuleren. Daarnaast komt werkwoordspelling en de meest voorkomende spellingsfouten aan bod.

Online workshop Binnen vijf weken bent u op de hoogte van alle do’s & dont’s binnen het zakelijke e-mailverkeer.
Online sessies via Teams
  • Correct gebruik Nederlandse taal
  • Juiste boodschap op objectieve wijze
  • Spelling
E-learning module
  • Objectiviteit
    Schrijven
  • Spelling

Doelgroep van de workshop

De workshop Objectief rapporteren is bedoeld voor elke medewerker die een leidinggevende functie bekleedt en gesprekken met medewerkers voert, bijvoorbeeld functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Onze aanpak

Onze workshops en trainingen worden gekenmerkt door eigen inbreng: de dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van de workshop. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat de doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat het taalniveau is.

Incompany of een op een trajecten

De online workshop kan zowel individueel als in een groep worden gevolgd.

Maatwerk

De inhoud van de workshop Objectief rapporteren kan ‘op maat’ voor uw organisatie worden ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Iedere organisatie is uniek. Onze trainingen ook. Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Ook interessant

Training & Workshops

In het kort

Lexicon

Leuk om kennis te maken