Objectief schrijven

Moeiteloos en objectief een gesprek vastleggen?

  • 4 trainingssessies
  • Ondersteund door e-learning modules

Door de toenemende digitalisering in de communicatie, communiceren medewerkers directer met collega’s en externe partijen. Correct gebruik van de Nederlandse taal, de juiste toon en het woordgebruik is hierbij belangrijk. In de praktijk blijkt medewerkers moeite hebben de juiste boodschap op een objectieve wijze weer te geven. Daarnaast is de kennis van de spelling en grammatica niet altijd even up to date.

De workshop Objectief schrijven is bedoeld voor leidinggevenden die regelmatig een objectief verslag schrijft binnen zijn of haar functie.

Tijdens vier sessies leert de deelnemer teksten objectief te schrijven waar de centrale vragen zijn: “wat zie ik, wat is mijn boodschap en voor wie schrijf ik?’. Daarnaast komen veelvoorkomende spellingsstruikelblokken aan bod.

Demo module

De inhoud

Online workshop Binnen vier weken bent u op de hoogte van alle do’s & dont’s binnen het objectief schrijven.
Online sessies via Teams
  • Correct gebruik Nederlandse taal
  • Juiste boodschap op objectieve wijze
  • Spelling
E-learning module
  • Objectiviteit
  • Schrijven
  • Spelling

Doelgroep

De workshop Objectief schrijven is bedoel voor medewerkers die in hun functie objectief schrijven optimaal moeten beheersen.

Ook interessant

Online sessies via Teams

Onze aanpak

Onze workshops en trainingen worden gekenmerkt door eigen inbreng: de dagelijkse werkzaamheden en taalcontacten zijn het uitgangspunt van de training. Na een persoonlijk intakegesprek stelt de trainer vast wat uw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en wat het taalniveau is.

Maatwerk

De inhoud van de workshop Objectief schrijven’ wordt op maat ontwikkeld: uw dagelijkse praktijk staat centraal. Iedere organisatie is uniek. Onze trainingen ook. Bel voor een vrijblijvende afspraak 023-5310830.

Lexicon

Leuk om kennis te maken

In het kort

Contact

Lexicon

Direct in contact